Aanbod

‘SPEEDCOACHING’  1 sessie van 1,5 uur

Voor wie?

  • Ik twijfel tussen een paar keuzes en kan maar geen knoop doorhakken.
  • Ik wil even sparren over mijn volgende stap.

Twijfel je tussen een 2 of 3 richtingen op werkgebied? En wil je meer helderheid welke richting nou echt bij je past? Of wil je even sparren over iets? Zodat jij weer verder kunt. Kom dan langs op zaterdag. In één sessie krijg je helderheid in jouw werk/ missievraag. Daarnaast krijg je meer inzicht in jouw talenten.

Resultaat
Je hebt inzicht wat jij het liefste doet op werkgebied en kunt nu een vervolgstap zetten of een concrete keuze maken. Thuis ga je zelfstandig de volgende stappen zetten.

Hoe werkt het?
Elke zaterdag ben ik van 10.00 tot 16.00 uur open. Je kunt binnen lopen zonder afspraak of mijn een appje sturen op 06-54224106 om een een uur in te plannen.

Kosten: 110 euro

‘ BOOTCAMP’  1 dag

Voor wie?

  • Heb je zin om in 1 dag de diepte in te gaan? Helderheid te krijgen over jouw kwaliteiten, verlangens en concrete vervolgstappen dan is deze dag iets voor jou.

Resultaat
Aan het einde van de dag heb je een concreet beeld van wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Zowel in je privéleven als op werkgebied. Je voelt weer wat je werkelijk wilt en hebt een concreet doel. Er is vertrouwen, focus en commitment om nu keuzes te maken en echt te gaan doen. Kortom je hebt zin om in beweging te komen en te doen wat je gelukkig maakt!

Hoe werkt het?
We spreken samen een dag af en tunen in op jouw verlangens.
Tijd: 10.00 -16.00.
Locatie: in mijn praktijk of op locatie

Kosten: 395 euro

‘ DE VERANDERING’ Een traject van 3 tot 5 sessies

Voor wie?

  • Ik wil meer in mijn baan/ ondernemerschap, maar wat is mijn volgende stap?
  • Ik weet niet wat ik wil met werk, iets heel anders?
  • Ik zit vast, hoe nu verder?
  • Ik wil het helemaal anders, werk en privé. Maar wat en hoe dan?

Wanneer je een grote stap wilt zetten of écht voelt het roer moet om is een traject iets voor jou. Ook wanneer je op zoek bent naar JOUW baan en deze ook concreet wilt manifesteren. In dit traject staan we uitgebreid stil bij alle gebieden in jouw leven. Bij de vragen wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik. Je gaat op zoek naar jouw talenten en jouw levensmissie. Je gaat weer voelen wat je werkelijk wilt en keuzes maken. Je komt in beweging en gaat weer dingen ondernemen. Je gaat weer doen wat je gelukkig maakt!

Resultaat : Aan het einde van het traject voel  je weer wat je werkelijk wilt! Je doel/ missie is helder in beeld. Jouw verandering is begonnen. Je hebt keuzes gemaakt en bent in beweging gekomen. Er zijn stappen gezet op werkgebied, in relaties en de relatie met jezelf.
Je voelt je (steeds meer) als een vis in het water in je eigen leven. De verbinding met jezelf is terug. En je doet wat jou energie geeft en gelukkig maakt!

Kosten: 80 euro per uur
Hoe gaat het in zijn werk: we spreken elke 2 weken af, een sessie duurt 1,5 uur, indien gewenst kan ik je tussendoor nog coachen via app of even bellen.