Ervaringen 

 

Ervaringen-joost-talentenspel-amsterdam-coaching

Joost, General Manager Ice Mobile

“Zodra je start met deze innerlijke zoektocht worden – bewust en onbewust – zaken in gang gezet die je leiden naar meer zelfkennis en daarmee zelfvertrouwen en focus. Dit omdat je snel inzicht krijgt in waar je kracht en je essentie ligt. Het resultaat voor mij? Een evenwichtiger ik en inzicht in mijn talenten die me nu mooi kunnen helpen met het realiseren van m’n levensmissie.”

Linda, Client Manager Success Indeed

‘Ik heb via Maaike het Talentenspel mogen volgen. Dit was mij voor een geheel nieuw concept. Ik kijk terug op een hele mooie ervaring met mooie inzichten. Mijn doel was om meer inzicht te krijgen in mijn talenten op persoonlijk vlak en werk vlak. Daarbij stond ik voor bepaalde keuzes welke ik moeilijk vond om te maken maar waarbij het Talentenspel mij heeft geholpen om op een andere wijze te gaan denken en meer balans te vinden in mijn leven. Dankzij Maaike voelde ik mij volledig op mijn gemak om mij open te stellen en de stappen te maken in mijn verdere ontwikkeling. Ik kan iedereen dit Talentenspel aanraden. Lieve Maaike, enorm bedankt!’

olaf-talentenspel-amsterdam-coaching

Olaf, organisatieadviseur Andersom

“Twee dingen springen eruit als ik terugdenk aan het coachtraject met Maaike dit voorjaar.¬† Het ontdekken van mijn eigen leiderschap en de manier waarop Maaike me hierin heeft begeleid. Door het traject met de Talenten te doorlopen ben ik me bewust geworden van ALLE kwaliteiten in mij. En nog meer hoe ik daarmee kan spelen en ze kan laten samenwerken in plaats van harder te werken met 1 of 2 dominante kwaliteiten. Maaike geeft ruimte in deze sessies waardoor er veel (plezier!) kan ontstaan. Tegelijkertijd nam ze me mee op reis met het volste vertrouwen dat er mooie dingen gaan ontstaan. En dat geeft zoveel ruimte en positieve energie. Het was iedere keer een feestje om deze sessies te volgen. Het heeft mij dichter tot mijn kern gebracht wat ik te doen heb als teamleider. En daarin vooral te blijven spelen met hoofd en hart. Door deze focus kwam er vrij snel na het traject met Maaike een mooie opdracht op mijn pad die tot het eind van dit jaar duurt!”

Saskia, lifecoach

“Wat heeft het Talentenspel mij gebracht? Maaike heeft een hele lichte en moeiteloze manier van coachen en ze is tijdens de sessies puur en alleen gericht geweest op mij. Spelenderwijs mocht ik het bordspel spelen, wat juist daarom zo’n krachtige uitwerking heeft gehad op mij. Door het spel heb ik kennis gemaakt met al mijn talenten en ben ik verbaasd geweest om er een aantal te leren kennen die blijkbaar al sluimerend in mij aanwezig waren. Het stroomt in mij (door hele concrete aanwijzingen die ik heb gekregen) en ik ben verder geheeld. Daardoor kan ik mijn leven en mijn passie nog diepgaander en intenser leven. Maaike coacht zuiver. Mijn dank is groot.”

talentenspel-amsterdam-talentenspel-amsterdam-coaching-coach
amsterdam-talentenspel-amsterdam-coaching-coach
Marileen, dansdocente

“Na drie sessies ben ik met een prachtige talentenfamilie tevoorschijn gekomen die mij mijn levensmissie hebben verduidelijkt. Alles was heel herkenbaar en leek heel logisch en organisch zijn plek in te nemen. Toch was ik mij niet zo heel bewust van al mijn talenten, hun verbanden en hun rol. Ze hebben duidelijker hun plek ingenomen. Eerder maakte ik een levensschilderij/collage en de verbanden zijn heel sterk en hierdoor ook weer versterkt. Het Talentenspel bij Maaike heeft mij levensovertuiging en levenskracht gegeven, belangrijk in het herstel na kanker. Haar begeleiding is heel organisch en doeltreffend, een aanrader voor iedereen!”